Category: Jelena | 2012-11-10 | 13:25:08

Justin & Victoria's Secret modell kollar på film tillsammans:

Justin uppträdde den november 7 på Victoria's Secret Fashion Show i New York, där underbara modellen Barbara Palvin var. Backstage, fotograferades de två tillsammans. En dag senare gick Justin för att se "Lejonkungen" på Broadway. Barbara avslöjar att hon också var där. Ska Selena vara orolig?

Wow! Justin Bieber verkade ha det fantastiskt på Victorias Secret Fashion Show i New York, 7 november. Han var omgiven av sexiga Victoria's Secret-modeller backstage innan, mellan och efter hans två fantastiska uppträdanden som var en del av showen. Men nu verkar det som Justin slog upp en viss "vänskap" med den fantastiska ungerska supermodellen Barbara Palvin, 19.

Paret fotograferades när de vänlig sågs vara tillsammans på showen och Barbara har skrivit det på sin Twitter sida. Hon sågs också på ett Twitter foto, ursprungligen postat av Lil Twist, stående mellan Justin och Lil' Twist. Men bilderna slutar inte där. Barbara verkar ha gjort ett gott intryck på Justin's chef Scooter Braun och bästa vän Alfredo Flores, som hon twittrade.

-justindrewbieber

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: