Category: Fans | 2012-11-29 | 01:18:00

Justin träffar sjuka Mia Pruder

BiebsMia
Jag blir helt tårögd av bilden, vilken söt bild och världens finaste skylt! 
 
Hey, Biebs! Mia Pruderälskar dig. På allvar/föralltid.
 
Justin Bieber´gjorde lilla Mia Pruders dag förra veckan. Han träffade den sjuka, fem åriga kanadensiska flickan i fredags (23 Nov.), och hon var så glad att hon fick komma i kontakt med Bieber på hans show på Scotiabank Place att hon glömde bort att säga att hon älskade honom. 

“Hon brast i tårar efter att hon sett honom. För att hon var så förstummad så att hon glömde bort att säga att hon älskade honom," berättar hennes mamma Heather Pruder. 

Den lilla flickans mamma sa att Justin var så artig och att hennes lilla flicka var den sista person han träffade på meet & greet, hans beetende var så avslappnat när han träffade Mia.

Mia lider av muskeldystrofi och mitokondriell utarmning syndrom. Hon har varit med om ett antal olika operationer och hade en trakeotomi. Hon har gått igenom mycket, men inget kunde göra henne gladare än när hon mötte Justin Bieber.

Hon blev tillgänglig att göra hennes Bieber dröm att gå i uppfyllelse, genom att göra en facebook kampanj, döpte Justin Mia. Hennes mamma säger att hon spenderar sin tid genom att titta på sidan och letar efter något Bieber-relaterat innehåll. Hon googlar även på honom.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: