Category: News! | 2012-07-07 | 16:48:49

Ska Justin göra en ny Never Say Never film?


Jon Chu som regisserade 'Never Say Never', har precis meddelat att han kommer vara medverkande under 'Believe' turnén. Är det en ny 'Never Say Never' under produktion?

Justin Bieber's 3-D Konsert film Never Say Never var en omedelbar hot, så det är inte så konstigt om han skulle följa med för att filma en ny dokumentär om hans uppkommande Believe turné.

Justins Manager, Scooter Braun, postade en video på Youtube som meddelade att Jon Chu kommer medverka i Justin's Crew som creative director för Believe turnén. I videon, skriver Jon på ett kontrakt och lovar, "Vi ska göra den bästa showen i hela planeten för alla där ute! Vi ska skriva historia."

Jon tog också till twitter för att visa hans upprymdhet för att medverka på Justins turné: "Det är sant. Vi ska skapa den bästa showen på hela planeten. #Paperplatecontract".

Jon var med Justin för första gången under 2010 för att filma Never Say Never och följde alltså sångaren i 10 dagar, dokumenterade hans resa genom My World Tour. Det faktum att Jon kommer medverka med Justin och under hans Believe turné får oss att tro att en Believe film är på gång! Vi hoppas det!

-justindrewbieber

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: