Category: News! | 2012-01-18 | 18:24:31

Justin & Selena signerade en T-shirt!

The Manitoba Museum är lottar ut en t-shirt som undertecknats av Justin Bieber och Selena Gomez. JELENA tillbringat en romantisk middag på museet är Nonsuch skepp när de var i stan förra året, metronews.ca rapporter.
"De är en mycket vacker ungt par och var mycket uppskattar våra ansträngningar att göra dagen på museet speciell ", säger Claudette Leclerc, Museum VD.
Justin och Selena tecknat ett svart Nonsuch T-shirt som ska lottas ut den 10 april 2012 till en lycklig vinnare. Intäkter kommer att gå till museet : s Nonsuch Conservation Project. Biljetterna är $ 5 och kan köpas på Manitoba Museum webbplats,  www.mbmuseumfundraising.com .

Manitoba Museum lottar ut en t-shirt som är undertecknad av Justin Bieber och Selena Gomez.
JELENA tillbringat en romantisk middag på museet's Nonsuch skepp när de var i stan förra året, metronews.ca rapporter.

"De är ett mycket vacket ungt par och de uppskattade våra ansträngningar om att göra dagen på museet speciell". säger Claudette Leclerc, Museum VD.

Justin och Selena har signerat en svart Nonsuch T-shirt som ska lottas ut den 10 april 2012 till en lycklig vinnare. Intäkter kommer att gå till museet's Nonsuch Conservation Project. Biljetterna kostar $5 och kan köpas på Manitoba Museum's webbplats,  www.mbmuseumfundraising.com.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: