Category: Jelena | 2012-12-20 | 17:52:37

Selena Gomez + Niall Horan = sant?



Selena Gomez gjorde slut med Justin Bieber den 15 december, och en källa berättar exklusivt att Selena vill börja dejta någon ny. Kommer hon att följa BFF Taylors fotspår och gå för en One Direction kille?

Justin Bieber kan gråta henne en flod - Selena Gomez är redo att gå vidare! HollywoodLife.com talade till en källa som berättade att Selena skulle vara ute efter att haffa en One Direction kille - nämligen Niall Horan eftersom han är den enda enda - och ha en dubbel dejt med Taylor Swift och hennes 1D pojkvän Harry Styles!

"Då hon har sett vad som hänt med hennes vän Taylor och hur förhållandet med Harry få henne att komma över sin relation med Conor, har Selena sagt att hon vill börja dejta någon annan för att se om det finns något bättre där ute," berättar vår källa.

"Skulle inte bli förvånad om Selena hade en dubbel dejt med Taylor och någon av One direction grabbarna för att komma över Justin"

Vi tror Niall skulle behandla Selena som en prinsessa, men inte så snabbt. En annan källa nära Jelena säger att relationen kan vara tillbaka på innan vi vet det.

Tydligen har JB ett hemligt vapen - hans tårar. "Han ropar över telefon. Hon tar honom tillbaka igen. "

Plus, "Underskatta inte kraften i semesterperioden."
Vi rapporterade först att Jelena bröt upp i helgen eftersom Justin hängde ut med selenas ex pojkvän Nick Jonas! Efter att de hade umgåtts den December 13, var Selena super upprörd, grät och försökte ringa Bieber - men han ville inte svara i telefonen.

"Selena grät om det," säger vår källa. "Han ville inte ens svara efter att hon fortsatte ringa för att klaga på honom."

Om Selena går på en date med Niall, kan det vara besvärligt, speciellt eftersom Niall och JB är ganska nära vänner!

-justindrewbieber


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: