Category: Jelena | 2012-12-15 | 12:54:47

Selena Gomez i tårar efter att hon fick veta att Justin hängt med hennes ex Nick Jonas
Selena Gomez kanske har sett hennes relation till Justin Bieber att den är på bättringsvägen, än så länge så svek han henne på ett sätt så att hon fick tänka igenom hela deras relation.

Hur det hela drama startade:
Selena,20 fick en chockerande nyhet om att Justin och Selenas ex. Nick Jonas hängde tillsammans. En källa väldigt nära Selena berättar att Selena var väldigt förkrossad när hon fick höra om deras kväll.

”Justin och Nick Jonas hängde tillsammans hela kvällen iföregår(13 Dec)”, berättade en källa igår.” Selena grät, Han svarade inte ens på hennes samtal när hon fick reda på det och skulle ringa upp honom.”

Justin och Nick skröt om deras tid tillsammans:
Båda killarna twittrade om deras roliga tid tillsammans som om det inte var något speciellt.

"I studion ikväll och arbetar med det akustiska albumet… hade några säkra ping pong matcher men… fortfarande #pingpongchampion”, Twittrade Justin tidigt när dem var tillsammans.

Nick skrev också på twitter: ” Spelade just ping pong med @JustinBieber. Blev tvåa båda gångerna, Men han är ping pong mästaren. #Igotyounexttime J”

Selena är fortfarande ledsen efter splitten med hennes förhållande med Nick:

Även fast dem slutade allt gemensamt, så var Selena förkrossad efter splitten med Nick som hände 2010, berättar PEOPLE..

“ Det är aldrig kul att gå igenom ett uppbrott,” berättar en källa till tidningen. ” Men Selena har många vänner som hon lutar sig mot för support.”

Vänner till att hon ska slänga ut honom på gatan:
 
Selenas kompis berättade för oss at thon tycker det definitivt är tid för de att avsluta deras förhållande.

“Det här är varför dem ska göra slut,” sa vännen. ” Hon fortsätter att försöka och hon blir hjärtförkrossad. Det funkar inte. “
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: