Category: News! | 2012-12-22 | 17:48:10

Kille Greps i samband med Justins och Ashtons busringningar

Los Angeles Police Department (LAPD) har en misstänkt i förvar i samband med "swatting" (= ett försök att lura någon larmcentral, som 112, genom att sända en räddningsinsats baserad på en falsk rapportering av en incident) busringningar som förde poliser hem till Justin Bieber & Ashton Kutcher i oktober. Det visar sig att tjänstemännen tror att det var en kille som gjorde detta upptåg.

Los Angeles Times rapporterade att den oidentifierade pojken greps den 10 december i södra Kalifornien i hans hem som han delar med sina föräldrar. LAPD vägrade att släppa all annan information om den misstänkte.

LAPD Cmdr. Andrew Smith berättade till LA Times: "Vi tar dessa händelser på stort allvar på grund av den enorma potentialen för att något tragiskt ska inträffa. Vi arbetar med stadens advokatkontor för att se om föräldrarna till denna pojke kan hållas ekonomiskt ansvariga för kostnaden för polisens insatser. "

LAPD säger att den misstänkte inte längre är i förvar. Åklagare granskar ärendet innan de beslutar att fullfölja den misstänkte.

Justin och Ashton Kutcher var offer för dessa upptåg i början av oktober, med bara dagars mellanrum emellan. I fallet, sa den som ringde att han hade hört skottlossning och polisen rusade till platsen för att hitta - ingen skadad.
källa


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: