Category: Jelena | 2012-12-20 | 18:01:07

Justins meddelande till Selena

Det enda som Selena Gomez vill är att Justin ska behandla henne rätt, och efter en ny tweet av justin kan Justin äntligen har fattat att det är det hon vill! Men är det för lite för sent!

Några dagar har gått sedan Selena Gomez dumpade Justin Bieber, och nu verkar det som om han tillgriper sociala medier för att få henne tillbaka. Kommer det att fungera?

Selena dumpade Justin den 15 december, och sedan dess har de inte setts tillsammans - det finns knappt några förhoppningar om någon typ av försoning. Selena sågs ute på en sorglig lunch med en kvinnlig vän på Hooters i LA den 17 december, en plats hon och Justin brukade gå till tillsammans hela tiden. Hon har också hängt med BFF Ashley Tisdale på hennes produktionsbolag julfest! Långt från att arbeta på hennes relation status!

Den 18e December, tweetade Justin "Var en kung, behandla en kvinna som en drottning," med en bild av kronan som han har tatuerat på bröstet, som kan vara det första offentliga ropet på Selena. Känner han sig ångerfull? Är detta Justins sätt att få ut budskapet till Selena som förmodligen inte tar sina samtal eller sms? Det ser ut så!

Vi sa ju först att Selena kände att Justin är en total idiot för att ha umgås med Nick Jonas, hennes före detta pojkvän. Selena var enligt uppgift "förkrossad" och kände som det var en riktigt taskig handlig av Justin.

"Att han umgås med Nick visar att han bara vill vara en idiot om detta, och Selena är alldeles förtvivlad," Sa vår källa. "De är klara, och jag tror att det är för gott den här gången."
-justindrewbieber


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: