Category: News! | 2012-12-02 | 12:28:23

Justin stämd på $9 miljoner - skrikande fans förstörde hennes hörsel

Justin Bieber's liveshower är smärtsamt att lyssna på... så säger en Oregon kvinna som hävdar att hon blev påkörd med en "tryckvåg" på en av hans konserter som lämnade henne med en permanent öronskada.

Enligt rättegången, tog Stacey Wilson Betts sin dotter för att se Bieber's show i Portland, Oregon den 14 juli 2010. Betts hävdar att det var oerhört högt inne i arenan tack vare Justin's skrikande fans... men Bieber gjorde det mycket mycket värre när han klättrade in i en "hjärtformad aluminium/stål gondol" som drogs ut i folkmassan.

I hennes stämning, hävdar Betts att Bieber "skapade en våg liknande effekt i form av skrik genom att peka mot olika delar av arenan. Sedan lockades publiken in i en frenesi av skrik genom att kontinuerligt vifta med armarna på en snabb och uppåtgående rörelse."

Betts säger att gondolen agerade som en "ljudledare och skapade en ljudstöt som skadade båda mina öron permanent."

Som ett resultat, hävdar Betts att hon nu lider av tinnitus... vilket orsakar ett konstant pulserande ljud som gör det svårt att sova. Hon klagar också på andra hörsel-skador. Hon stämmer Bieber - tillsammans med hans skivbolag, konserten promotorn och arenan - och kräver $9.230.000 i skadestånd.

Vi nådde ut till Bieber för kommentarer - hittills inget ord tillbaka.

-justindrewbieber

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: