Category: Jelena | 2012-12-30 | 21:13:21

Justin och Selena kommer fira nyår tillsammans i Mexico

Justin och Selena är tillbaka tillsammans igen! Den älskade duon anlände till Punta Mita resort i Puerto Vallarta i Mexico den 29 Dec.


Justin Bieber och Selena Gomez bärde ett leende båda två efter att dem landat i Puerto Vallarta idag. Båda stjärnorna poserade separat med en med en oidentfierad kvinna när dem kom fram till hotellet.

Den 29 Dec, så bekräftade Justin till hans fans att han befann sig i Mexico..kan man säga. Han instagrammade en bild på en glittrande swimming pool och palmer som det ser ut att vara.

Även fast bilden är lite oklar, så bekräftade fans att Justin var i Mexico på Twitter.


Ett fan skrev,” Justin och Selena är båda i Mexico. Det är sexuellt.Låt all dramatik börja om detta.”


En annan skrev,” Jag är glad att Justin är i Mexico. Han förtjänar avslappnings tid och att bara ha kul. Och jag vet att ha Selena där gör honom också glad.”

Vi är så glada att Justin och Selena kommer att ringa in det nya året tillsammas, på  ett romantiskt resort I Mexico!


Enligt selenas fans så tror att dem Justin säger- startar in det nya året på ett bra sätt- bli en bättre kille för Selena.

“Kommer inte svika dig,” Twittrade Justin den 29 Dec.

Dessutom, så har Justin satt ditt några låtar på hans nya akustiska album för Selena.

En källa nära till Selena sa till HollywoodLife.com, “Justin berättade till Selena at than hade skrivit massa nya låtar och dem kommer va med på albumet.”

Enligt källan så är det en väg Justin går för att kämpa sig in tillbaka till Selenas hjärta- och det verkar so mom det funkar.


Han är desperat för hennes uppmärksammanhet, men hon är smickrad. Selena älskar honom, men hon vill bara att han ska behandla henne bättre.  Hon älskade när han sjunger om henne, så hon är smickrad.”    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: