Category: News! | 2012-12-28 | 13:31:00

Justin Bieber vs One Direction - det avgörs på Star! i januari

Två onsdagar i januari sänds Pop Profiles med fokus på världens främsta pojkstjärnor, Justin Bieber och One Direction. En gång för alla ges Star!-tittarna chansen att avgöra vilka som egentligen är världens bästa unga manliga artister. Pop Profiles om Justin Bieber sänds onsdag 9 januari och om One Direction onsdag 16 januari.

Pop Profiles är det djupgående musikprogrammet som analyserar aktuella popstjärnors karriärer in i minsta detalj - från det allra första framträdandet till världsherravälde. Programmet sänds varje onsdag klockan 20.00 på tv-kanalen Star!

I början av januari händer något speciellt i Star!-tablån. Spänningen är olidlig och fansen mer splittrade än någonsin när Pop Profiles två veckor i rad viks åt en kamp mellan två av världens största idoler. Vilka är egentligen bäst, Justin Bieber eller One Direction? Efter att Pop Profiles två specialavsnitts sänts vet Star!-tittarna svaret på den stora frågan.

Alla Star!-tittare och fans har chansen att göra sin röst hörd - på kanalens hemsida pågår en omröstning mellan 7e och 20e januari.

Pop Profiles på Star! - varje onsdag 20.00
Justin Bieber - onsdag 9 januari
One Direction - onsdag 16 januari

Postat av: Denice

Tja! Vilken trevlig blogg du har! :P

Svar: tack och detsamma! :)
justindrewbieberswe.blogg.se

2012-12-28 @ 14:58:42
URL: http://denice.se
Postat av: Tussan

Är det bara jag som är trött på detta. jag menar självklar tycker väl dom gillar bieber bäst om honon dom gillar ID bäst om ID det en är en grup den andra solo artist. illarna

Svar: haha nää, jag¨(Lina) håller med dig fullständig!!
justindrewbieberswe.blogg.se

2013-01-16 @ 02:02:05

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: