Category: Jelena | 2012-12-01 | 13:30:20

Jelena var på en dejt sent i Onsdags kväll efter MSG konserten

Justin Bieber Selena Gomez

 

Hur lugnar Justin Bieber ner sig efter ett stort galet uppträdande, utsålt show på Madsion Square Garden? I onsdags efter Justins konsert så tog han med Selena Gomez för en sen natt-dejt, för att spela video spel och åkte karuseller på Times Square. 

Enligt en källa som kommenterat till  Us Weekly, så anlände Bieber och Gomez “arm i arm” runt midnatt på Dave & Buster’s, den kända resturangen, där dem spelade "ett antal spel", inklusiv ett  Daytona racing spel och Super Shot basketball challenge, och åkte en inomhus dalbana.

“´Dem höll arm i arm hela tiden, och även gjorde en kyss lite här och var," säger källan. " Dem såg definitivt lyckliga/glada ut och hade en underbar tid." Selena hade tidigare sett/upplevt Madsion Square Garden konserten från backstage. Det låter som att dem här kärleksfåglarna är tillbaka på samma officella väg att dem är ett officellt par, eller? 

Rykten att det var slut mellan Jelena i slutet på dne här månanden, med historier som att Justin flörtat med Victorias Secrets modeller och att Selena blockerade Justin från hennes telefon. Men sen sågs dem hålla hand efter American Music Awards och var på en middags-dejt två veckor efter.

Under Justins intervju med Oprah Winfrey, som spelades/gjordes innan relations dramat började, sa Bieber om Gomez, "Jag gillar verkliga människor, och jag känner att hon är en av dem mest verkliga människorna. Hon har ett bra hjärta. Och jag kan prata med henne om allt."


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: