Category: Jelena | 2012-12-28 | 01:00:37

Har Selena gått ner i vikt på grund av Justin?


Selena är enligt uppgifter upprörd över att Justin hänger med sin modell BFF och att hon är stressad på grund av det, vilket fick henne att förlora sin aptit, enligt en ny rapport. Fortsätt att läsa för mer information!

Omgång två ser inte bra ut för Justin Bieber och Selena Gomez då den tidigare Disney-stjärnan enligt uppgift är förbannad över att han umgås med modell Barbara Palvin och det orsakar henne att gå ner i vikt.

"Hennes upp-och-ned relation med Justin Bieber tar en vägtull och hon [ser] tunnare än någonsin," berättar en källa för Life & Style magazine.

"Hon äter inte för att hon oroar sig så mycket över vem Justin umgås med, och vad kanske kan skada deras redan svaga förhållande. Selena är arg. Hon betonade det faktum att [Justin] lagt till fler turnédatum och de ska vara isär längre. Hon litar inte på honom. Justin är på turné igen och lever inte upp till sina löften till Selena. "

Enligt rapporten, berättade Selena tydligen för Justin specifikt vad hon ville för att få relationen att fungera, men att det inte känns som om Biebs tar hennes krav på allvar. Selena tycker också att situationen med Barbara är väldigt förvirrande.

"Selena hatar hur skrytsam Barbara är om det hela, bär hans skjortor, tweetar från hans platser, och efter honom runt omkring"

Som HollywoodLife.com tidigare rapporterat, är Jelena tillsammans igen och även fast förhållandet är skakigt så ser man verkligen att Justin försöker. Han använder sig till och med av sociala medier för att få tillbaka henne helt!

Den 25 december firade Justin och Selena, 20, jul separat med respektive familjer. Men medan de var ifrån varandra, var Selena inte långt från Justins tankar!

Den 18-åriga popstjärnan använde sitt Instagram konto för att dela en sexig bild på Selena. Det fanns ingen bildtext, men vi kan föreställa sig vad Justin ville säga med fotot.
-justindrewbieber


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: