Category: News! | 2012-12-13 | 17:00:00

Gripna: Skulle mörda - och kastrera Bieber

Justin Bieber. Foto: Molly Riley

Två män har gripits i USA misstänkta för att ha planerat att mörda och kastrera tonårsidolen Justin Bieber.
De misstänkta, Mark Staake och hans brorson Tanner Ruane, arbetade på beställning av en dömd mördare och skulle strypa Bieber med en slips, rapporterar Krqe News.

Den bisarra mordplanen uppdagades när mannen som beställde mordet på Justin Bieber och tre andra personer plötsligt ringde polisen och berättade om planerna. 

Dana Martin sitter dömd till livstids fängelse för att ha våldtagit och mördat en 15-årig flicka och ska enligt Krqe News vara besatt av artisten Bieber. Han har till och med ett porträtt av tonårsidolen på sitt ben.
Martin träffade Mark Staake i fängelset och beställde där fyra mord av honom. Staake rekryterade då sin brorson Tanner Ruane för att genomföra planerna.

Skulle strypas med slips
De fyra personerna, två av Martins tidigare kumpaner samt Justin Bieber och hans livvakt, skulle alla strypas med en paisleymönstrad slips, vilket var Martins signatur. Bieber skulle dessutom kastreras, skriver Krqe News.

Mordet skulle ske i New York där Bieber spelade på Madison Square Garden.

Men Martin larmade polisen om vad han hade beställt.
Staake greps först i Vermont. Och polisen avlyssnade sedan ett samtal mellan Martin och Ruane där Ruane beklagade att han inte kunde genomföra mordet. När han sedan greps av New Yorkpolisen hade han verktyg på sig för att genomföra mordet, rapporterar Krqe News.

- expressen


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: