Category: Övrigt | 2011-10-07 | 12:20:43

Justins "My World" tour är den högsta saken, säger Alex Suarez!

Alex Suarez  har beskrivit  Justin "s" My World "turné som" den mest högljudda sak ".
Basisten för  Cobra Starship , som fungerar som förband till turnén, berättade MTV News att han är förvånad över omfattningen av Biebers framgångar men känner en släktskap med "Baby" sångaren på grund av hur bandet fick sin egen start.
"Du vet, det är inte så annorlunda än hur vi sortens fick vår start. När vi började turnera, vi började turnera med Fall Out Boy och gör stora turnéer, "Suarez förklaras.
"Det är verkligen fantastiskt. Dessa är de största visar att vi någonsin spelat. Så fort de öppnar dörrarna, det finns en konstant ton av skrik. Det är verkligen fantastiskt. Vi såg Justins set - det är det mest högljudda sak ".
Bieber meddelade nyligen planer på att samarbeta med  Mariah Carey  på en uppdaterad version av "Allt jag önskar för jul, är dig", som ska presenteras på hans kommande julalbum,  under misteln .
Han kommer att släppa den första singeln från skivan, en låt med titeln "Mistel", senare denna månad.
Källa: DigitalSpy
Alex Suarez har beskrivit  Justins" My World "turné som" den mest högljudda sak ".
Basisten för Cobra Starship som är med i förbandet på turnén, MTV News berättade att han är förvånad över omfattningen av Biebers framgångar men känner en släktskap med "Baby" sångaren på grund av hur bandet fick sin egen start.
ow, it’s not too different than how we kind of got our start. When we started touring, we started touring with Fall Out Boy and doing big tours,”  förklarade Suarez.

“It’s really amazing. These are the largest shows that we ever played. As soon as they open the doors, there is a constant tone of scream. It is really amazing. We watched Justin’s set – it’s the loudest thing.”
Bieber meddelade nyligen planer på att han skulle samarbeta med Mariah Carey på en uppdaterad version av "All i want for chirstmas if you.", som ska presenteras på hans kommande jul album,  Under The Mistletoe.
Han kommer att släppa albumet "UnderTheMistletoe", senare denna månad.
Källa: DigitalSpy
image description

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: