Category: Övrigt | 2011-10-05 | 09:33:56

Justin tycker Cheryl Cole skulle vara en perfekt fru

Justin har avslöjat att han tycker att brittiska sångerskan Cheryl Cole kommer att göra den perfekta hustrun.
Trots att han är kär i flickvän Selena Gomez , nyligen i en intervju med Ny! Magazine Justin förklarade att Cheryl skulle vara en bra partner.
Då frågade om Cheryl skulle göra den perfekta hustrun, hävdade Biebs: "Hon är riktigt het, men framför allt är hon en riktigt trevlig person och snäll mot människor så, ja, jag tror det."
Justin, som sägs vara att arbeta med Cheryl på ett spår för hennes tredje album, gick därefter på att berömma kampen för This Love sångarens blommande film karriär, säger: "Jag tror hon kan vara en bra skådespelerska också."
Han tillade: "Den nya generationen brukar agera, sjunga och presentera och Cheryl är inte annorlunda från dem. Om hon vill vara en av Hollywoods ledande damer så jag tror hon kan vara. "Rapporterar MTV.
Justin har avslöjat att han tycker att brittiska sångerskan Cheryl Cole skulle vara den perfekta hustrun.
Trots att han är kär i hans flickvän Selena Gomez.  Nyligen i en intervju med New Magazine förklarade Justin att Cheryl skulle vara en bra partner.
Då frågan var om Cheryl skulle vara den perfekta hustrun, hävdade Biebs att: "Hon är riktigt het, men framför allt är hon en riktigt trevlig person och snäll mot människor och så, ja, jag tror det."
Det sägs att Justin skulle arbeta med Cheryl på ett spår för hennes tredje album, gick därefter på att berömma kampen för This Love sångarens blommande film karriär, Justin sa: "Jag tror att hon kan vara en bra skådespelerska också."
Han tillade: "Den nya generationen brukar agera, sjunga och presentera och Cheryl är inte annorlunda från dem. Om hon vill vara en av Hollywoods ledande damer så tror jag hon kan vara. - Rapporterar MTV.
image description

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: