Category: Övrigt | 2011-10-08 | 17:18:04

Justin och Selena åt middag igår i Sao Paulo,Brasilien

På fredagen tog Justin natten ut och hade en middag med Selena Gomez på Outback restaurang i Sao Paulo, Brasilien.
Omgiven av livvakter lyckades JELENA att smyga sig in i restaurangen utan att vara märkt av die-hard beliebers och satte sig mellan väggen och pelaren i restaurangen.
Cirka 30 minuter efter hans ankomst, nyheten om hans närvaro spridda över hela området och fans började samlas utanför restaurangen, en del även kommer in i restaurangen för att prata med Bieber.
Enligt den lokala platsen iGirl var Justin och Selena vänlig med personalen på restaurangen. De åt biff och Caesarsallad, hamburgare med majonäs och gurka, makaroner och ost, "kyckling fingrar" och en mega-dessert brownie med glass.
Efter middagen lämnade JELENA restaurangen separat. Selena lämnat platsen nästan obemärkt, tillsammans med Alfredo Flores. Medan Justin lämnade restaurangen följt av skrikande beliebers
På fredagen tog Justin ledigt på natten och hade en middag med Selena Gomez på Outback restaurangen i Sao Paulo, Brasilien.
Omgiven av livvakter lyckades Jelena att smyga sig in i restaurangen utan att vara märkt av die-hard beliebers och satte sig mellan väggen och pelaren i restaurangen.
Cirka 30 minuter efter hans ankomst, nyheten om hans närvaro spred sig över hela området och fans började samlas utanför restaurangen, en del kom även in i restaurangen för att prata med Bieber.
Enligt den lokala sidan iGirl var Justin och Selena vänliga mot personalen på restaurangen.
De åt biff och Caesarsallad, hamburgare med majonäs och gurka, makaroner och ost, "kyckling fingrar" och en mega-dessert brownie med glass.
Efter middagen lämnade Jelena restaurangen separat.
Selena lämnade platsen nästan obemärkt, tillsammans med Alfredo Flores.
Medan Justin lämnade restaurangen följt av skrikande beliebers.
Klicka här för att se videon!
image description

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: