Category: Övrigt | 2011-10-22 | 12:37:59

Justin donera $10.000 till Stratfords mat bank!

Det är bara oktober, men Justin är redan långt före i spelet när det kommer till semester anda. Inte bara är hans julskiva som släpps den 1 november, den Biebs också nyligen överlämnade en check på $ 10.000 till Stratford House of Blessing, ett livsmedel bank i sin hemstad Stratford, Ontario - tillräckligt för att fylla sina hyllor genom juldagen. Det är samma mat bank där Bieber och hans mor Pattie Mallette användas för att få sin mat när de inte hade råd att köpa en riktig semester måltid.
"Vi vill bara säga hur tacksamma vi ska Justin och hans familj. Medborgarna som kämpar i Stratford kommer säkert nytta av hans generositet. "House of Blessing direktör berättar The Hollywood Reporter .
Justin har infört att en del av vinsten från under misteln öronmärkas för att gynna en mängd olika välgörenhetsorganisationer, bland annat Make-A-Wish och pennor Promise
Det är bara oktober, men Justin är redan långt före i spelet när det kommer till semester anda.
Inte bara att hans julskiva släpps den 1 november utan att Bieber nyligen överlämnade en check på $10.000 till Stratford House of Blessing, en livsmedel bank i hans hemstad Stratford, Ontario - tillräckligt för att fylla hyllorna för juldagen.
Det är samma mat bank som Bieber och hans mor Pattie Mallette använde för att få sin mat när de inte hade råd att köpa en riktig semester måltid.
“We just want to say how thankful we are to Justin Bieber and his family. The citizens that are struggling in Stratford will surely benefit from his generosity.” sa House of Blessing direktör till The Hollywood Reporter.
Justin har infört att en del av vinsten från ''under the mistletoe'' går till olika välgörenhetsorganisationer, bland annat Make-A-Wish och pencils of Promise
image description

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: