Category: Övrigt | 2011-10-04 | 13:20:00

David and Victoria Beckham har bjudit in Justin på Lunch

Justin och Selena Gomez har fått en lunch inbjudan från David och Victoria Beckham . Beckhams inbjudna Justin på lunch som tack för gåvor (3 gitarr) har han skickat till sina tre söner, rapporterar contactmusic.com.
Justin berättade för nya! magazine: "Jag har träffat David mer än en gång, men jag har inte träffat Victoria ordentligt ännu. De verkar en riktigt cool familj, och jag skulle vilja spendera mer tid med dem i framtiden för säker. De har bjudit in oss [mig och Selena] på lunch. "
"David och pojkarna är riktigt cool, och även om jag inte vet Victoria väl, är hon verkligen söt för mig. Jag har skickat grabbarna några undertecknad presenter, och varje gång hon har alltid sett till att hon tackade mig. De verkar en riktigt söt, genuin familj. "
Justin och Selena Gomez har fått en lunch inbjudan från David och Victoria Beckham.
Justin har fått inbjudan som tack för gåvor (3 gitarr) som han har skickat till beckhams tre söner.
-contactmusic.com.
Justin berättade för new magazine: "Jag har träffat David mer än en gång, men jag har inte träffat Victoria ordentligt ännu. De verkar vara en riktigt cool familj, och jag skulle vilja spendera mer tid med dem i framtiden. De har bjudit in oss [mig och Selena] på lunch. "
"David och pojkarna är riktigt cool, och även om jag inte vet Victoria väl, är hon verkligen söt för mig. Jag har skickat grabbarna några undertecknad presenter, och varje gång har hon alltid sett till att hon har tackat mig. De verkar vara en riktigt söt, genuin familj. "

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: