Category: Övrigt | 2011-10-19 | 07:25:12

46-årig man försöker döda Selena Gomez

Detta är skrämmande!
Enligt TMZ.com har Justin flickvän Selena Gomez fick ett dödshot som är så allvarligt (Nej, inte från Beliebers !) ... det LAPD (Los Angeles Police Department) är på fallet, och Selena har fått ett besöksförbud ... detta enligt domstolens dokument.
46-årige Thomas Brodnicki - en man med en kriminell historia av förföljelse - berättade påstås ha sin psykiater att han skulle döda Selena Gomez.
Enligt uttalanden av Selena och hennes advokat Blair Berk ... Brodnicki reste från Chicago till LA för att träffa henne, besökte hennes arbetsplats minst 3 gånger och har sagt till folk att han hade samtal med Gud om att döda henne. Selena säger att hon är i "extrem rädsla," tror han kommer att utföra sitt dödshot mot henne om han inte stoppas.
Selena och hennes advokat hävdar Brodnicki togs upp för psykisk utvärdering förra månaden efter att han påstås ha hotat med att "repa folks ögon ute på gatan." Brodnicki gjorde påstås hoten mot Gomez under hans mentala utvärdering. Enligt domstolens dokument, LAPD detektiver tar hot "mycket allvarligt" på grund av Brodnicki historia av psykisk sjukdom och göra kriminella hot.
Detta är skrämmande!
Enligt TMZ.com har Justins flickvän Selena Gomez fått ett dödshot som är så allvarligt (Nej, inte från Beliebers!) ... det LAPD (Los Angeles Police Department) är på fallet, och Selena har fått besöksförbud ... detta enligt domstolens dokument.
46-årige Thomas Brodnicki - en man med en kriminell historia av förföljelse - berättade påstås ha sin psykiater att han skulle döda Selena Gomez.
Enligt Selena och hennes advokat Blair Berk ... Brodnicki reste från Chicago till LA för att träffa henne, besökte hennes arbetsplats minst 3 gånger och har sagt till folk att han hade samtal med Gud om att döda henne.
Selena säger att hon är i "extrem rädsla," Hon tror han kommer att utföra sitt dödshot mot henne om han inte stoppas.
Selena och hennes advokat hävdar att Brodnicki togs upp för psykisk utvärdering förra månaden efter att han påstås ha hotat med att "repa folks ögon ute på gatan."
Brodnicki gjorde hoten mot Gomez under hans mentala utvärdering.
Enligt domstolens dokument, LAPD detektiver tar hot "mycket allvarligt" på grund av Brodnicki historia av psykisk sjukdom och göra kriminella hot.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: