Category: Övrigt | 2011-05-25 | 16:45:21

Hur Justin fick sitt crew att följa med till Japan!

justin bieber private jet How Justin Bieber got his crew to agree to go to Japan 2011

Japan har drabbats med några jobbia tider i år och efter alla jordbävningar ochalla strålningsskador gjorde Justin Biebers backup dansare vill inte sluta där på turné. han lockade dem med en privat jet!


Det är sant att Justin crew befann sig i en bitter dödsläge med sångerskan om huruvida skulle utföra en konsert i Japan, eftersom att de oroade för potentiella hälsorisker av strålnings läckor. Men Justin Bieber var fast besluten att inte svika sina fans i Japan, den 17-åriga pop sensation åkte till Japan.

"De besättningsmedlemmar och dansare som kommer till Japan undertecknat ett kontrakt om att de skulle också tillåtas det privata jet för att komma ut på samma gång för alla nödsituationer som skulle inträffa, säger en källa nära Justin.

Justin reste till Japan ett privat jetplan för om det fanns en annan naturkatastrof, skulle han kunna flygas på ett säkert sätt. Detta kontrakt kontrolleras att alla i besättningen skulle samma förmån.

Justin var bara tacksam hans crewg slutligen accepterade att följa med, oavsett vad avtal det tog för honom att dem att de tre sista konserterna i Japan. Han visade sin uppskattning genom att tweeting ett budskap om tacksamhet den 18 maj.

"Visa dag i Tokyo ... bortom tacksam att vara här. tacksam för att mitt crew för följer med mig. #supportjapan #myworldtour #makeachange "

Även om katastrofen inte smida medan de slutade sin turné, hela crewet flög tillbaka till LA. Justin tweeted att de anlände tillsammans den 19 maj.

"Tack JAPAN. djupt hedrad över att vara här. galet det var den sista showen ... Nu flyger vi alla tillbaka tillsammans. #MYWORLDFAMILY "

Vi tycker det är bra att Justin kände så starkt för att utföra i Japan att han gick till så stora ansträngningar för att sitt team ombord - även om det tog en privat jet



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: