Category: News! | 2011-03-05 | 12:22:31

justin's nya lägenhet i los angeles!

Medan affären inte har skrivits på ännu, sägs de att det säger att det är en perfekt passform.

Och med hårt arbete Bieber har precis fyllt 17 och hans familj planerar på att presentera honom med tre sovrum och fyra badrum som den ultimata födelsedagspresent.


Den dekorerade överdådigt, fullständigt renoverad moderna lägenhet är cirka 2.400 kvadratmeter och har glänsande vita marmor golv och lövträd och ett kök med ebenholts skåp, vinter vita bänkskivor och rostfritt stål apparater.

De rymliga viktigaste vardagsrummet har utsikt över hela staden och husen en helt vit flygel, en plattskärms-TV passas in i ett skräddarsydd väggskåp och skjutdörrar till terrass med utsikt över staden.

Det finns också en inbyggd våt bar med vin kylskåp, något som på grund av sitt anbud Bieber inte rättsligt kommer att tillåtas att njuta av i ytterligare fyra år.

Enligt Real Estalker enheten levereras med två parkeringsplatser i en säkrad underjordiskt garage där han kan parkera sin $200.000 matt svart Ferrari och $220,000 + vit Lamborghini Gallardo.

Även om inte av rundresor i världen, kan Bieber träffa andra boende i festlokal, gym, eller uppvärmd inomhus pool och spa.

Han har också gott om utrymme för att underhålla sin Disney-stjärnan flickvän Selena Gomez.





-Jag vet inte om detta är sant, men lägenheten är ifall riktigt fin :)



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: