Category: News! | 2011-03-30 | 18:48:17

Craig David tycker Justin är en riktig Talangfull kille




Craig
David säger att han definitivt är med på att göra en duett med stjärnan Justin Bieber.

Craig och Justin, som träffades för första gången på röda mattanNever Never say premiären, har sedan dess uppträtt tillsammans under en improviserad duett O2-arenan tidigare denna månad.

När Craig David pratade med Heat Magazine, sa han : "Han varsidan av scenen och njöt av showen 7 dagarna - som är en av hans favoritlåtar - och nästa sak så var han uppe scenen och sjunger.

"Det var ganska intressant eftersom jag trodde, han förmodligen skulle vara försiktig om att sjunga om att älska en onsdag!"

Han tillade: "Han är en riktig härlig, talangfull grabb. Han är mycket skarp och han har även en mycket torr humor. "

David, som själv bröt sig in i musikbranschen som en tonåring, 18 år, upphävdade rykten om att Justin, är lite av en diva

"
Han är en cool kille, sade han. "Jag tror han har en förmåga, med alla galenskap som pågår, att vara väldigt avslappnad med allt, och jag tycker han har bra människor omkring sig. Jag hoppas att han fortsätter när han är i tjugoårsåldern. "

På tal om ett eventuellt samarbete med den kanadensiska tonåring, sade han: "Om han skulle vilja det och det kom igenom, skulle vi definitivt spela in en låt tillsammans."



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: