Category: News! | 2011-01-11 | 12:58:41

Sångtävling- man kan vinna att se Never Say Never 3D i LA (Tävlingen gäller bara i USA)



Tonåringar
i åldern mellan 13 och 17 kan gå på en sång-audition, för att få en chans attflyga ner till Los Angeles, och få se filmpremiären av Never Say Never 3D och träffa Justin Bieber. Detta är en särskild sångtävling som kommer vara den 15 Januari i Oakland Mall (USA). 

Femtio tonåringar väljs ut slumpmässigt från olika delar i landetoch kontaktas nästa dag, för att slutligen få uppträda på lördagen. Tävlande måste välja mellan Biebers låtar "Never Say Never", "Baby"eller "U Smile". Text och musik kommer att ges på plats.

En vinnare kommer att väljas ut ,för att få vinna en resa för fyra till Los Angeles. Och få vid premiären av filmen "Justin Bieber: Never Say Never 3D" och en chans att få träffa-hälsa på själva Justin Bieber själv.

Tävlingen kommer att äga rum från 10:30am till 02:00pm 15 januari Oakland Mall i Troja (USA).

"Justin Bieber: Never Say Never", kommer att komma ut på biografer den 11 februari.(I USA)

- Detta gäller bara i USA, så tyvärr så kan inte någon från Sverige söka. Jag skrev det. För att ni kanske vill veta att det är lite tävlingar som pågår för att få vinna att åka till LA och se filmpremiären och själva Justin. Sen kan det vara kul att få veta all information, även fast man inte ska få vara med.



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: