Category: | 2011-01-06 | 22:57:21

Kirstin säger- "Justin Bieber twittrade ett sent natt love meddelande- var det till Selena?

Getty Images

Justin
Bieber vaknade upp mitt i natten för att skicka ett söt meddelande via Twitter. Jag tror det gjordes till Selena!
Lång distans är svårt för att vara en relation. Justin Bieber är med mer än 2.000 mil ifrån hans ryktade flickvän, Selena Gomez, så han vaknade upp mitt i natten för att skicka henne ett speciellt SMS. Hur bedårande är inte det?

"mitt i natten. Vill bara säga # hellolove, "twittrade den 16-åriga popstjärnan kl 3 på natten den 6 januari.

Justin var i den östra delen av landet för att främja hans kommande film, Never Say Never, medan Selena, 18, var i Los Angeles efter att ha varit People's Choice Awards tidigare under dagen.

Jag måste erkänna, jag trodde Justin var för ung för Selena i början. Men efter att ha sett hur han behandlade henne, verkar unga Biebs som en fantastisk pojkvän.

Även om deras relation är ny (och obekräftade), är det uppenbart att Selena och Justin inte kan nog av varandra! De tillbringade nyår tillsammans och sågs kyssas på en yacht i Västindien, hon reste tillsammans i hans turnébuss.

Plus
, Justin och Selena har varit vänner länge, som nog tydligen kommer att bli starkare, mer varaktig relation. Biebette, de är det nya heta paret i Hollywood. Jag önskar bara att hon hade twittrat tillbaka ...

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: