Category: News! | 2011-01-11 | 22:21:58

Justin Bieber Fandom Compared To Terrorism



Ett barn psykiater, Dr Alan Ravitz, senior chef för rättspsykiatri på Barn Mind Institute, berättar PopEater att detta Bieber Fever går runt och är en farligt och måste tas på större allvar.

"Var är föräldrarna? Vem försöker vägleda dessa barn? "Dr Ravitz frågar. "Vem talar om för dem att vara artig till varandra? På ett sätt är det anolagt med terrorism, där det enda viktiga är din egen personliga agenda, och om någon kommer i vägen för att du får göra vad du vill till dem. "


Dr Ravitz säger: "Om du är en 10-årig och får en tweet från Justin har du inte förmågan till abstrakt tänkande. Du kan inte tänka, "Han  har en Pr person som skickar dessa tweets åt honom. 'Du som 10-årig tänker:" Åh, han skickar detta till mig och blir jätte glad. "Så  PR-teamet att skapa denna känslan fasst det inte är justin, Han skapar  ett problem för sig själv eftersom han uppmuntrar så många i hans privatliv. Jag tror inte han kan ha både och. "

-Detta var väll lite med att överdriva eller vadå rerorism? och det är ju klart justin har folk åt honom som skriver på hans twitter och facebook, det har ju alla kändisar.. aja vad tyckte ni ?



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: