Category: News! | 2011-01-23 | 14:58:52

“Brains & Braun” Interjuv med scooter braun !


Många människor, intressant och ointressant, har tjänat en snabb KLICK av berömmelse på webbplatsen som heter YouTube. Någonstans i världen är ett svenskt karl som kommer att kunna gå genom livet som hävdar att barnet i den höga stolen som en gång fick miljontals människor att klicka och titta på hans fnissande passform. Men av alla söta barn, kraschar skateboardåkare och amatörradio natt hjältar för att tjäna ett par tusen klick av berömmelse, har ingen ännu riktigt matchade den bragderika av Justin Bieber, som skickade några korta videor av hans musikaliska stil när han bara var tolv och kom att bli den regerande popstjärna i det kända universum.

Nu, vid sexton års ålder, något mer än en nysning av barnet-faced hearthrob drar stor uppmärksamhet. Hans specialitet är den känslomässiga, svävande, fullständigt uppriktig kärlek låt från en pojke vars röst har ännu inte förändrats, blandat med massor av pojkaktiga leenden och dans. Det finns en mycket bra anledning, visar det sig, att hans stil påminner den ungdomliga Michael Jackson-stjärnan vara mallen. Och nu han får Jackson-liknande tal-har mer än 365 miljoner människor klickade på videon av Biebers låt, "Baby",  han kom  förbi Lady Gaga och allt det andra att göra sin mest populära YouTube-video någonsin.

Videon berömmelse har översatts till rekordförsäljning, med 8 miljoner sålda album världen över under förra året. Och fan nedladdningar av hans låtar är ca 10 miljoner. Hans varje rörelse verkar vara spåras av hans 5.700 tusen fans på Twitter. Varje dag sitt Twitter-konto ökar med 10.000 nya anhängare.

Några av dessa fans kanske vill veta: Hur fungerar en ung musiker ta steget från ett vardagsrum till sellouts på Madison Square Garden? Katalysatorn i denna osannolika dramat är son till två tandläkare från Greenwich: Scott Braun-eller "Scooter", som han har blivit känd i hip-hop världen i Atlanta, musik-affärer kontor på Manhattan och studiorna film i Hollywood . Scooter är killen som får saker att hända. Braun, tjugonio, är guiden, The Alchemist, barnmorskan som klickade på en video som en dag och såg enorma möjligheter.

När jag spårat Scooter nyligen på hans Atlanta kontor, hade han just flugit in sent från Indianapolis, där Justin kämpade STREP hals. Braun hanterar allt i Biebers liv, från bild till kontrakt, och därmed svävar över allt, även om det innebär att jaga en tonåring som är skateboard ner hotell korridorer när han är tänkt att vara sängliggande.

Braun var knäppa och sprakande med energi, och jag antog att han hade vägarna feber du får under rock and roll husvagnar. Medan shepherding Bieber genom en cross-country turné, var Braun tillsyn även en 3D-film av hans vård, Never Say Never, det är på grund av för en februarimånad release. Braun utstrålar fortfarande den enhet han hade som en stjärna vakt om Greenwich High basketlag, och självbehärskning det tog att bli vald klass president tre år i rad. Hans djupa röst är något raspiga av flitigt användande, och hans sätt engagerar även när han är aggressiv. Han låter som han har gjort sitt beslut för länge sedan och du bättre fånga upp till honom snart.

Om han inte hade gått in show business, oh, kunde luftkonditioneringsapparater han har sålt i Yukon.

En av hans första stora akter FÖRSÄLJNINGSTEKNIK i livet var faktiskt övertygande familjen till den unga Bieber att han var den som kunde ta pojken till höjderna. Braun var bara 25 själv när han hittade Bieber. Som en vild ung Macher, ett college dropout som hade blivit berömd i Atlanta för att kasta fantastisk man, upptäckte Braun ängeln-faced Bieber en dag när du klickar runt på YouTube.

"När jag insåg att det var en tolv-årig pojke gick min mage galen. Han hade den tonen i hans röst, han kunde spela flera instrument, kunde han dansa. Jag spårade i stort sett honom och hans mamma ner i nästa fyrtioåtta timmar och flög dem till Atlanta på min egen krona. Det var den första flygtur antingen hade varit på. "

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: