Category: News! | 2011-02-23 | 16:11:25

Justin var på The Ellen Show igår

Justin överraskad Ellen igår på hennes show, såhär twittrade han om det igår:


Om du inte redan vet, så har Justin klippt sitt hår. 

Justins överrasknings besök på på "The Ellen DeGeneres Show" visas idag (Onsdag) i USA. Fast detta hände igår. Men nu kommer det inte längre vara en överraskning för att vi kommer berätta det senaste.

bieber-ellen-hair.jpg

Bieber berättar till Ellen att hans frisyr faktiskt blev inspirerad av hennes. "Jag visste till slut att det skulle hända", säger Ellen. "Det är bedårande. Hur reagerade alla personer? sa dem typ  "Hej, klipp det inte!" Blev några personerna galna, för att du klippt det ?"

Ja, Ellen. Vissa ballade ur.

Bieber ger då Ellen en försenad födelsedagspresent: en låda med hans eget hår! Ja, det låter läskigt.

"Ja, det är mitt hår, mitt verkliga hår" säger Bieber när hon öppnar lådan. "Men det finns en grej du måste göra med det. Jag ville göra något bra. Jag ger olika delar av mitt hår till olika människor. Så gör vi något speciellt. Vi vill att du ska donera den till någon välgörenhet , du vill."

Donationen kommer att gå till hennes favorit välgörenhet, The Gentle Barn, en organisation som räddar misshandlade och försummade djur och sedan uppmanar högriskbarn att man kan komma och hälsa på dem, där de kan inspireras av djuren och får känna sig mindre ensamna.




    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: