Category: Jelena | 2011-02-21 | 18:09:09

Justin gör selena lycklig!

Selena Gomez kan vara bra på att spela tystlåten när det kommer till hennes förhållande med pop-sensationen Justin Bieber, men det är ingen hemlighet att de två tonårsikonerna har en flört på gång! Källor från uppsättningen av "Wizards of Waverly place" säger att Selena är gladare än nånsin och att ingen kan komma emellan Jelena.

"Jag tror inte att någon har en chans med den där bieber ungen" avslöjade en "Wizards" insider när vi frågade honom om Selenas kärleksliv.

"De verkar vara riktigt bra match. Hon är en underbar tjej, hon faller inte för alla de Hollywood idioter där ute. Han verkar vara en mycket genuin kille, säger källan om hennes förhållande med Justin. "Hon ler alltid omkring när hon är med honom, han gör henne mycket lycklig."

Justin besöker ofta Selena uppsättningen av hennes tv-show, så hennes kollegor och besättningsmedlemmar får se paret tillsammans flera gånger.



Inte bara Justin är en superstjärns sensation, men han är också en stjärn pojkvän! Selena är en lycklig dam. och vi är glada att de är lyckliga tillsammans. Hollywood har inte sett någon tonåring royalty romantik såhär sedan Britney Spears och Justin Timberlake, och vi hoppas att en varar!

-Hollywood Life






    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: