Category: News! | 2011-12-14 | 18:17:52

Justin kommer hem till Kanada över julen!

Justin Bieber är att komma hem till Kanada för julen. Justin kommer tillbaka till Stratford, Ontario, denna månad till band en ny helgdag speciell "Justin Bieber: Hem för ferierna" , rapporterar CTV.ca
Showen har premiär den CTV och MuchMusic den 22 december.
Den speciella akustiska som kommer att tejpas på en hemlig plats i Toronto senare denna månad.
Den Biebs släppte sin första semester album, "under misteln , "förra månaden.
Det slog nr 1 på den kanadensiska diagram och har sedan dess certifierad dubbel platina. Under misteln också blivit den  mest sålda  semestern albumet i decennium bu UMG.
"De semester är en mycket speciell tid på året för mig och jag ser fram emot att komma hem och ringa dem med min familj och vänner," Bieber sade i ett uttalande.
"Och i år blir extra speciell, eftersom jag kommer att dela den anda av säsongen med hela Kanada med min TV-program . "

Justin Bieber kommer hem till Kanada för julen. Justin kommer tillbaka till Stratford, Ontario, denna månad för att vara med i  “Justin Bieber: Home for the Holidays” rapporterade CTV.ca

Showen kommer ha premiär på CTV och MuchMusic den 22 december.
Den speciella akustiska som kommer att tejpas på en hemlig plats i Toronto senare denna månad.
Bieber släppte sitt första semester album, "under the mistletoe" förra månaden.Den kom 1:a på det kanadensiska diagramet och har sedan dess certifierad dubbel platina. Under The Mistletoe har också blivit det mest sålda semester albumet i decennium för UMG.

"Julen är en mycket speciell tid på året för mig och jag ser fram emot att komma hem och träffa min familj och mina vänner," sade Bieber i ett uttalande.

"Och i år blir det extra speciellt, eftersom jag kommer att dela denna anda av säsongen med hela Kanada och i mitt speciella TV-program. "

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: