Category: News! | 2011-12-17 | 12:51:42

Justin kommer att uppträda med Drew på "X Factor" finalen

Justin utför på finalen av "The X Factor (US)" nästa vecka, och han kommer inte ta scenen ensam. Enligt rapporten kommer Justin föra en av de tidigare topp 10 tävlande X Factor, Drew Ryniewicz , som är ett stort fan av honom. Deras prestationer enligt uppgift kommer att åtföljas av Stevie Wonder .
Enligt The Hollywood Reporter har trekant tejpade sina resultat den 14 december för en senare sändning. De påstås kommer att möta publiken med ett återgivande av två jultid klassiker "The Christmas Song" och "Santa Claus Is Coming to Town" som anges i Biebers Platinum-certifierade albumet "under misteln".

Justin kommer att uppträda på finalen av "The X Factor (US)" nästa vecka, och han kommer inte att uppträda ensam. Enligt rapporter kommer Justin att uppträda med en av de tidigare topp 10 tävlande i X Factor, Drew Ryniewicz , som är ett stort fan av honom. Deras prestationer enligt uppgifter kommer att åtföljas av Stevie Wonder.

De kommer antagligen att uppträda två jul klassiker "The Christmas Song" och "Santa Claus Is Coming to Town" som är med i Biebers nya jul album "under the mistletoe".

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: