Category: News! | 2011-12-12 | 21:37:17

Charlie Sheen råkade twittrade hans telefonnummer till Justin!

Skådespelaren Charlie Sheen twittrade hans privata telefonnummer till hans Twitter anhängare. Han försökte skicka ett privat meddelande till Justin, men av misstag tweeting orden "310-954-7277 Ring mig Bro. C "till hans 5 miljoner anhängare!
Det rapporteras att Charlie fick 1800 textmeddelanden i några minuter, ringmärkning och surrande tills det så småningom gick in komplett härdsmälta.
En källa nära Charlie berättade nypost: "Charlies telefonen omedelbart gick in härdsmälta. Det var ringde vilt och han fick 1800 textmeddelanden på några minuter. Charlie såg roliga sidan och svarade i telefonen ett par gånger, säger saker som "Rays Pizza" och "vinna."
"Men hans telefon fortsatte bara ringer och surrande och så småningom bara helt smält ner. Charlie var, typ, "Jag antar att jag behöver en ny telefon." "

Skådespelaren Charlie Sheen twittrade hans privata telefonnummer till hans följare. Han försökte skicka ett privat meddelande till Justin, men av misstag råkade han istället twittra: "310-954-7277 Ring mig Bror. C" till hans 5 miljoner följare!

Det rapporterades att Charlie fick 1800 textmeddelanden på några minuter, ringningar och surrande tills det så småningom gick in i komplett härdsmälta.

En källa nära Charlie berättade till nypost: "Charlies telefon gick omedelbart in i härdsmälta. Det ringde vilt och han fick 1800 textmeddelanden på några minuter. Charlie såg det åt den roliga sidan och svarade i telefonen ett par gånger, och sa saker som "Ray's Pizza" och "winning."

"Men hans telefon fortsatte bara att ring och surra och så småningom hade den helt smält ner. Charlie var som, "Jag antar att jag behöver en ny telefon."


 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: