Category: Artiklar/Tidningar | 2011-04-28 | 13:06:05

Mark Wahlberg & Justin Bieber kommer göra en film tillsammans!

Mark Wahlberg and Justin Bieber Are Making a Movie Together

Mark Wahlberg är på skivan som en Justin Bieber fläkt. Tillbaka i augusti, sa han , "Världen behöver Justin Bieber. Justin Bieber är som den vita Tupac. Jämfört med många människor. "Faktum är att Wahlberg ett så stort fan, berättade han på gårdagens Time 100 Gala, att han och Bieb kommer att vara att göra en film tillsammans. (Wahlberg berättade även filmen David O. Russell ville kasta britney i .) Vi talade med Wahlberg om Bieber, handlingen i sin film, och huruvida de ska vara duetting. (Spoiler: Det är inte goda nyheter för fans av Funky Bunch.)

Så David O. Russell berättade han att hanville kasta Britney Spears i en film. Skulle du gå med det projektet?
Han ville arbeta med Britney Spears under en mycket lång tid. Han ville, vid ett tillfälle, tänkte kasta henne i rollen som ursprungligen gick till Naomi Watts i I Heart Huckabees . Ja, så han har varit ... en stark tro på henne för en lång tid och jag tycker att hon är begåvad. David och jag talar om att göra tre olika projekt tillsammans. Kanske kommer han att ha henne i en av dessa, vad han vill göra. Han litade på mig i vem jag ville kasta i The Fighter , så varför inte?

Och är det någon, typ av oväntade, som du vill arbeta med?
Ja, är Justin Bieber och jag tänker göra en film tillsammans ...

Är det verkligen sant?
Jo, vi sätta ihop det. Ja. Vi gör det på Paramount. Vi slog dem tanken och, du vet, vi pratar om gör det. Han älskar idén.Han har varit att skicka mig video, skickade han mig en video av sig själv, och ja, jag tror han verkligen duktiga.

Kan du berätta mer?
Nej, vi kommer att göra något intressant.

Precis som ett drama eller en komedi?
Mer av ett drama. Det är intressant, eller hur? Du vill veta. De kommer förmodligen att meddela det. De kan meddela att det ganska snart ... ungefär som en motvillig mentor i en innerstad miljö. Du vet, jag vill inte säga.

Kommer du att sjunga och dansa?
Nej, jag kommer inte och inte heller kommer han.

Men du kunde? Du kan kasta ner den.
Om jag måste, men jag har, du vet, det är den sista utvägen. Jag har verkligen arbetat hårt för att komma bort från det hela, men man vet aldrig. Jag kan bara sluta kommer tillbaka full cirkel.

Men du har fortfarande filmerna?
Endast för mina barn och min fru.

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: