Category: | 2010-09-20 | 14:31:46

justins 3D film kommer komma ut samtidigt som Jennifer Anistons och Selena Gomez film



I slaget vid film öppningar, vars film tror du kommer att göra det mesta Moolah?
Har Justin Bieber har en chans på huvudrollen i den främsta filmen i landet om han kommer upp mot Jennifer Aniston och Selena Gomez?

HollywoodLife.com gjort upptäckten att den 16-åriga sång sensation: s 3-D dokumentär kommer head to head med Jennifer anistons Just Go With It och Selena är Monte Carlo på dame dag - feb 11!

Låt oss berätta om alla tre filmer och du kan bestämma vem som har bäst chans att biljettintäkterna ära!

På bara gå med den, låtsas Jen, 41, att Adam Sandlers fru för att hjälpa honom landa ett viktigt jobb. Victoria's Secret-modellen Brooklyn Decker och Nicole Kidman stjärna även i den romantiska komedin, som äger rum i vackra Hawaii. Det finns en hel del bikini inblandade kropp åtgärder. Poäng!

Samtidigt är Monte Carlo proppfulla av unga starlets! Selena, 18, stjärnorna som en ung Ingenue reser genom Europa med Besties Leighton Meester och Katie Cassidy när hon misstas för en arvtagerska och kidnappade. Hennes pojkvän, Glee stjärna Cory Monteith, är på ett uppdrag att rädda henne. Intriger, romantik och en hälsosam dos av CW stjärnor skulle kunna göra denna film # 1!

Justins dokumentär, dock, handlar om hans liv och funktioner stjärnor som Miley Cyrus och Usher. Alla tre filmerna hit helt en liknande demografisk, vilket leder oss att undra vem den största biljettintäkterna oavgjort kommer att bli. Må bästa man eller kvinna vinna!





    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: