Category: | 2010-10-10 | 12:10:31

Utdrag ur Justins Bok

TEEN Hjärt-dunka Justin Bieber har flera miljoner förmögenhet och 10 miljoner fans - men ibland han längtar efter att jack det all-in för ett normalt liv.

Barnet-faced sångare, 16, sade: "Om jag var hemma och jag var inte göra detta, skulle jag önska att jag var i detta läge.

"Nu när jag är här, jag önskar ibland att jag bara kunde åka hem och bara chill."

Men Justin självbiografi, ut på torsdag, avslöjar hans liv innan berömmelse var inte typiskt. Hans kanadensiska föräldrar Pattie och Jeremy var i övre tonåren när han föddes, och delad när han var 10 månader gammal. I sin bok First Step 2 Forever, säger Justin: "När jag var liten, jag längtade efter en" normal "liv med en" normal "familj.

"Mamma jobbade hennes rumpa på det jobb hon kunde få behålla tak över våra huvuden. Det fanns ingen lyx, men det aldrig fallit mig att vi var fattiga. Vi hade varandra, vilket var allt. "

Pattie skulle bjuda runda "intressanta, konstnärliga människor" att spela musik, och Justin lärde sig gitarr och sång. Han fick i extra träning efter att ha jordat två gånger - en gång för att hoppa skolan och en annan gång efter en run-in med polisen.

Justin förklarar: "Vi smet ut och gick cykel-ridning på 2:00, och polisen hämtade oss och tog oss hem. Min mamma kom Unglued om det, och jag var jordad i några veckor men det gav mig tid att arbeta på mitt ackord och bra gitarriff. "





Justin försökte hålla sin kärlek till sång tyst i skolan av rädsla för att plockas på.
Han sade: "Tyvärr för mobbare, min pappa var en fd professionell fighter som brukade ta mig till sitt träningspass.

"Jag är inte en fighter av naturen men om någon knuffade mig, knuffade jag tillbaka hårdare." Justin första framträdande på YouTube - videon webbplats som lanseras honom till stjärnstatus - var en massa bråk på sin skola. Han sade: "Ett gäng personer var inblandade och en massa mer tog videor av det med sina mobiltelefoner. Ingen blev allvarligt skadad men videon fick det att se ut som något ur Mortal Kombat. "

Nästa video var honom komma trea i en sång tävling i sin hemstad Stratford, Ontario. Det var postat på YouTube av Pattie, och efteråt Justin valde att prova sin hand på gatumusikant. Han sa: "Mamma var inte säker, så hon insisterade på att ha morfar sitta i sin bil tvärs över gatan. Jag hoppades att jag skulle få 20 dollar. Efter ett par timmar, jag hade nästan $ 200. Det kändes som jag hade upptäckt en guldgruva. Vid slutet av en dag, det fanns en anteckning i min gitarr fall. Det var något i stil med "Du är söt! Ring mig! Kärlek, Tiffany. "Och ett telefonnummer. Jag var 12. "

Pattie ville att han skulle starta ett college fond men Justin använde pengar för att ta dem till Disney World - deras första semester. Videor för honom gatumusikant hamnade på YouTube, och han var undertecknat av en skivbolag och mentor R & B stjärnan Usher. Justin - ett uppskattat värde £ 100 miljoner nu turnerar världen - men att vara en mega-stjärna är långt ifrån enkelt. Under en repetition han var kvar hängde 30ft över ett skede när hans sele fastnade. Ingen hörde hans skrik över musiken. Och när en koreograf frågade om han var ok, säger Justin: "Nej. Jag är på väg att dö. Få ner mig! "

Han bröt också sin fot på Londons Wembley Arena när han stödde Taylor Swift. Han sade: "Min fot rullade rätt till kanten av en ramp, och det kändes som att kliva på en järnväg spik. I mitten av en låt. Framför 12.000 personer. Och Taylor Swift. "

Han gjorde det till slutet av hans set, men sade: "När jag fick backstage, tjöt jag som en hund. Jag ska inte ljuga. "

Inte konstigt att han vill hem ibland!

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: