Category: | 2010-10-16 | 11:55:06

justins film heter 'never say never'

affischen på Justins film:
neversayneverjbmovieposterhq.jpg


Om din favorit del av den nya "Karate Kid" var Justin Biebers sång "Never Say Never" då kommer hans kommande 3-D film att lämna dig sjungades ... för det är samma sak! Justin och Jon (filmreggissören) dem la ut små bilder av affischen, som kommer vara Justin's framdel på hans film. Så det blev som ett pussel för oss fans. Och sen avslöjade Justin hela filmen sedan ;)

Justin ser fundersam och filosofisk ut i profilvinkel, bär hans klassiska Letterman jacka (denna gång med några diamanter) och hans hår nonchalant svept åt sidan. En slogan instruerar fans till att, "B a part of it."(Var en del av det) På något sätt tror vi inte en inbjudan är nödvändig

När MTV News interjuvade regissören Jon Chu under sommaren, klargjorde han att filmen inte bara är för upphetsad Justin fans, den har kulturell betydelse också. "Det är en riktig fascinerande historia, och det har mycket att göra med vår typ av digitala livsstil just nu, sade han. "Han kunde göra vad företag försöker göra nu när de använder YouTube, och de vet inte ens vad jag ska göra med det än. Det är en ganska cool story för vår tid. "

Men oroa er inte fans-detta är inte något slags "social nätverk"-typ studie av YouTube. "Never Say Never" handlar om Justin rakt igenom. "[Det är] en film för hans fans, en film för människor som inte känner honom, och vi ska berätta från hela början av hans historia. Om var han kom ifrån," sa Jon.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: