Category: | 2010-10-16 | 18:43:53

justin och jasmine dejtar inte

Låt oss få en sak klar här, att Justin Bieber och Jasmine Villegas inte dejtar.

De senaste ryktena är att Bieber och Villegas dejtade på Hawaii. Detta är helt enkelt inte sant. Kvällstidningarna kommer att få er att tro något annat, men de har inga bevis. De påstår att de dejtar eftersom de sågs tillsammans. Jo, naturligtvis de sågs tillsammans eftersom de är på turné tillsammans. Kvällstidningarna hävdar också att de är dejting eftersom de ses i baddräkter tillsammans på stranden men det som kvällstidningarna inte berättar för er är att de sågs tillsammans i baddräkter, eftersom de var på en fotosession inte en dejt.

Kvällstidningarna älskar att sprida lögner och berätta historier som inte backas upp av fakta. Här är lite fakta.

1. Justin Bieber har sagt flera gånger att han är singel och inte dejtar någon , efter bilden tagits när han och Jasmine Villegas kysstes.

2.
Justin Bieber och Jasmine Villegas är på turné tillsammans och inte på en lång världsomspännande dejting. Om de var utför inte tillsammans och bara reser världen hand i hand då kvällstidningarna skulle ha en historia men de helt enkelt inte på denna punkt.

3. Biebers mamma har upprepade gånger sagt att Justin inte har någon flickvän. Tro mig, om Justin dejtade skulle hans mamma veta. De är mycket nära och Justin säger allt till henne. Dessutom tvivlar jag på att hans mamma skulle kommentera något utan Justins tillstånd. Det sista hans mamma vill göra är att genera honom.

Innan du tro något som kvällstidningarna skriver, fråga dig själv varför?

Postat av: Anonym

Men vrf kysstes dom i bilen då ?

2010-10-17 @ 11:08:49

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: