Category: | 2010-10-15 | 15:51:46

First step to forever

Justin first step to Forever: My Story: "Jag beundrar min mamma så mycket för hur hon klev upp för att möta alla utmaningar i sitt liv. Vi bodde i allmännyttan .. det aldrig fallit mig att vi var fattiga. Vi hade varandra, vilket var allt vi behövde. "

Smartaste dating råd du någonsin kan ge, till en kille eller tjej, lyssna bara. Och det betyder verkligen lyssna på vad den andra personen säger istället för att använda tid att komma fram med din nästa smarta kommentar.

Om du känner ett missfoster eftersom du inte har en normal familj .. ganska mycket ingen vill. Det som räknas är hur du hanterar det. Leta efter bra .. Jag är en total sucker för kärlek. Det är inte en dålig sak. Vilken typ av jerk vill inte kärlek?

Du måste låta dig göra saker du inte är bra på. Hur annars ska man lära sig? Häng inte upp på vad andra människor tycker om vad du gör .. Jag är verkligen glad att jag talar franska, eftersom, let's face it, tjejer gräva när en kille talar franska. De kallar det för språk av kärlek, och det är inte någon tillfällighet.

Ett visst mått av framgång med det motsatta könet kommer ner till det enkla konceptet: inte vara en idiot .. Jag är inte en fighter av naturen, om jag tror på något, jag står upp för det. "


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: