Category: | 2010-10-18 | 00:41:06

Fans Lämnade när dem väntade på bieber




En stor skara Justin Biebers Vancouver fans var kvar besvikna på lördagen efter att ha misslyckats att lura den tonåring känsla på att göra en pre-konsert utseende centrum.

Beundrare lärde via Twitter att stjärnan hade kommit dagar för tidigt för hans utsålda tisdag show på Rogers Arena, och försökte dra ut honom genom att anordna en "Bieber Bash" fundraiser för en av de R & B-sångare favorit välgörenhetsorganisationer, pennor Promise.

Fans började dyka upp på Robson Square vid 11 är desperat att se, och eventuellt serenaded av, den 16-åriga heartthrob - men tre timmar och flera falska observationer senare var Bieber fortfarande en no-show.

"Han var i Steveston igår och han har till Park Royal [Shoppingcenter] och sånt, sade Bryn, en 12-årig anhängare. "Kanske om vi hejar högt nog, han kommer."

Men många öronbedövande skrik och en grupp återgivning av hitlåten "Baby" inte trolla Ontario födda popstjärna.

Bieber har gjort överraskning framträdanden i köpcentra och gymnasier i Kanada och USA sedan skyrocketing till stjärnstatus under 2009.

Båda hans sju sång debutalbum och hellång uppföljning certifierades platina, den senare, My World 2.0, släpptes i mars 2010 och debuterade som nummer ett.

Även om många av hans fans i centrala Vancouver var synbart besviken på lördag, har de missunnar honom inte för försvunna händelsen.

"Vi har fortfarande kommer att älska honom," sade Bryn

KLICKA HÄR FÖR VIDEO . KLICKA HÄR FÖR VIDEO

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: