Category: | 2010-11-22 | 14:26:44

svar på fråga


SVAR 1: Hej, det är ju jättebra att du har sparat pengar. Och vi vet tyvärr inte när Justin kommer till sverige.Det är ingen som vet det. Men han håller på att släppa datum på internet lite då och då. Han har ju släppt nu, när han kommer till tyskland och schweiz så snart kommer det säkert ;) Och om du vill kunna säga nånting till han så kan du ju köpa meet and greet biljetter? då får man ju träffa honom, och ta kort och få en autograf. Och dem biljetterna skulle ja gissa på HÖGST 2000 kr. Det är ju bara bra om de är mindre, för du har det över pengar, och kan göra något annat för pengarna ;)

SVAR 2: Justin kommer komma till sverige 2011. Han kommer komma hit på sin My World turnée. Och jag skulle gissa på att den börjar runt Mars/April- september, Eller att han kommer komma till sverige runt maj-september. Men vi har ingen aning om hur mycke en biljett kommer kosta, ingen vet de. De får vi reda på när datumena släpps. Vilket de håller på me just nu. Men jag skulle gissa på runt 160-600kr kanske. Och sen om du vill ha meet and greet så är det ju runt 1000 lappen och lite mer. jag gissar bara.

Postat av: ida

tack så mycket! Föresten så har jag hört att meet en greet kostar mycket mer än 2000? jag vet inte men jag har för mig att det kostade mer. Ska kolla upp vart jag hittade det! :)

2010-11-22 @ 15:14:30
URL: http://biebsordie.blogg.se/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: