Category: | 2010-11-19 | 22:18:44

Rob Wells är med på justins nya album


Rob Wells, som har sammarbetat lite med Justin Biebers nya album, som är inspelat i Mississauga och vill komma till affärerna om en vecka från med idag. Rob säger även att Justin är en väldigt närjordad person. Den nog mest närjordad kända personen. Man kan inte bli mer jordnära än Justin, sa han.

"Att arbeta med Justin är en upplevelse. Han är född att göra detta och det finns aldrig en fråga om attityd, "Wells, som bor i Applewood, sade till Peterborough Examinator i en intervju. "Han sätter allt i det."
Wells till tidningen i den stad där han är född och uppvuxen att den nya skivan, inspelad i september och oktober och i det slutgiltiga Sound Studios i Erin Mills, har Bieber sjunger avskalade versioner av låtarna han spelade in sin första två mega-säljande album .
Den tredje album i Stratford, Ont. tonåring karriär heter My Worlds Acoustic. Bieber sköt till berömmelse och blev en tonåring heartthrob runt om i världen efter videoklipp på YouTube med sitt hem framträdanden gick viral under 2008.
Wells, 38, infördes för att Bieber genom albumets medproducent Dan Cantor, som spelade gitarr för Bieber när han dök upp på MuchMusic. De två fann varandra och Cantor nu hjälper till att styra Biebers musikalisk riktning.
Wells träffade Cantor efter att han producerade sångare Shiloh, som också har arbetat med Cantor.
Wells berättade Examinator att han slutade sitt jobb under 2003 och beslöt att försöka musik för en levande. Han och hans fru Tracy flyttade till Mississauga och bildade familj.
Han skrev en sång för gruppen Hipjoint som landade i topp 20 i Kanada. Det ledde till ett erbjudande om att skriva musik för Canadian Idol, som inledde sin karriär.
Han har också arbetat med sångaren Nick Lachey.
Förra sommaren när Nick Carter i Backstreet Boys var i stan för en konsert på Molson Amphitheatre, hjälpte Wells honom arbete på ett soloalbum.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: