Category: | 2010-03-22 | 00:13:03

Twitter jb och radiostation KRBE tävling

Såhär skrev justin på sin twitter för typ fyra timmar sen: Can't wait to hit the stage tonight at Reliant Park. Just wondering if I need some cowboy boots. Hmm.

Justin ska uppträda ikväll i Texas i Houston på Reliant park. Och så skojar han om han ska ha cowboy skor haha :D.
och typ precis efter han skrev twittrern ovan så skrev han : Now heading to KRBE in Houston...

Så jag tror att han är på den radiostationen nu. Men jag lyssnade live där men hörde ingenting om Justin. Så jag tror att han precis har varit där.Men här är iallafall radiostationens hemsida : http://www.krbe.com/ 
 Och den här radistationen har en tävling om att man kan träffa justin där på deras radiostation. Men jag vet inte om den skulle vara idag eftersom att justin skrev att han var påväg dit. Eller om den kommer vara senare. Men jag tror att den var idag för imorgon så ska Justin till New York.
Men såhär var iallafall deras regler elr vad man ska säga om tävlingen:
på eng dåda

MEET JUSTIN BIEBER IN STUDIO 104!
At 104.1 KRBE, we know the difference between following Justin Bieber on Twitter and, umm...following Justin Bieber...literally. That's why we're bringing him back to Houston for a Studio 104 appearance so HUGE we're changing the name to STUDIO KRB-E-BER.

Listen all week long for your chance to win passes to Studio 104 and hang out with Justin Bieber!  Be the correct caller at 713-390-KRBE when the DJ gives you the cue to call in and win!  OR For another chance to win passes, text “JB104” to 37530.


på svenska :

träffa Justin Bieber på radiostationen 104!
På 104,1 KRBE vet vi skillnaden mellan att följa Justin Bieber på Twitter och, Umm ... följa Justin Bieber ... bokstavligen. Det är därför vi tar hit honom tillbaka till Houston för en studio 104. För att vi är så beroende av hans utseende så stort att vi håller på att ändra namnet till STUDIO KRB-E-BER.

Lyssna hela veckan lång för att få chansen att vinna att komma till Studio 104 och umgås med Justin Bieber! Gör rätt och ring på 713-390-KRBE när DJ ställer dig kö för att ringa in då är det bara att vinna! Eller en annan chans att vinna är att smsa, texten "JB104" till 37.530.

Justin Bieber


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: