Category: | 2010-03-15 | 10:10:14

haha omg justin berättar om hans konstigaste minnesvärda tider med fans

jag har översatt från engelska till svenska. Om det är någon här på våran blogg som har svårt för engelska :)

"Ibland förstår jag inte att jag är känd, men ibland är det liksom," Wow jag kan inte tro det.Det händer faktiskt mig. "
Speciellt när det kommer till mina fans. De blir galna! En gång en mamma var riktigt galen. De kom för att titta på mig och mamman kom springande för att säga: "Min dotter verkligen, verkligen älskar dig.

Kan vi få en bild? " Det var den gången när jag uppträdde på en hög skola. Mamman väntade över en timma för att få en bild på mig till hennes dotter, som gick i en annan skola. Hon väntade utanför med sin kamera och vi rusade ut eftersom barnen rusade efter mig för att träffa mig. De var alla springande efter oss och mamma också och hon sa, kan jag ta en bild med dig? " och vi liksom tänkte eehhh..

Hon försökte att hoppa in i bilen och tog massa bilder på mig! Vi försökte komma därifrån och hon stod framför bilen och tog bilder. så vi kunde inte köra därifrån. Det var helt crazy! " Har någon av er har fan en galen mamma?

"En annan galen historia. Mina vänner och jag var på en klubb. Jag gick upp för att dansa med en flicka, och hennes pojkvän dumpade henne för att hon dansade med mig! Jag hörde henne i hallen prata med sin vän om det. Hennes kompis frågade, "Du dansade med honom? och hon var som, "He's a superstar! Vad förväntar du dig att jag ska göra? " Hon blev dumpad av sin pojkvän. Är inte det tråkigt? Hon var söt.

haha heeelt sjuukt ju ? hah xD

dem här två bilderna älskar jag verkligen på juuustin!! ;D <3
Klicka för stor bildKlicka för stor bild

Postat av: Beatrice

konstigt det där med tjejen han dansa med, att hennes kille gjorde slut och sen ba "han e känd, vad skulle jag gjort?" :/ xD

2010-03-15 @ 16:52:13
URL: http://beatricepaal.blogg.se/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: