Category: | 2010-06-25 | 21:08:57

viktiga saker som kom upp i live interjuven

här är hela interjuven. Men om ni inte orkar kolla på den så har jag skrivit upp dem viktigaste sakerna eller dem sakerna som jag tycker var viktiga. Där nere. Men jag tycker att ni ska kolla, för då får ni se Justin när han kom in och hälsade lite snabbt. Om ni bara vill se det så gjorde han det vid : 08:55, det är där det där lilla förstoringsglase är ;)

Ljudet funkar inte förens 01:31. Dem märkte att det inte funkade då haha :D


Perez Hilton hade precis en interjuv ungefär. Genom ustream live med Scooter Braun. Och dem pratade bara om Justin. Och Justin kom in någonstans i början med bara handduk. Eller handduken hade han för hela kroppen  men hans hår var blött. Sen sa han hej, och scooter ba hej, nu får du gå. han ba ja, jag går och fortsätter och badar. scooter ba aa bra hej då . sen gick han :(

men dem viktiga sakerna som kom upp, eller dem viktiga sakerna som jag tyckte det var dem här :

  • justin kommer göra en film . och inte bara en film som en disney film. han ska verkligen vara en skådespelare. som verkligen spelar. så att alla fans får se en annan sida av honom, säger Scooter.

  • nästa år så ska dem till Europa. Dem ska till länder där dem aldrig varit och visa upp my world 2.0. För den äger verkligen.

  • Jonas Brothers är som ett par storebrorsor till justin. scooter gillar dem. dem är väluppfostrade, säger han.

  • En gång, eller precis i början när Justin blivit känd så ringde han till akon och sa pappa jag älskar dig. varför har vi aldrig träffats.Och akon var som : eehh.. . Men Akon hann inte säga något förrens Justin sa: jag kan inte prata längre mamma kommer. och akon trodde att han hade en son där ute. Men Scooter ringde upp och förklarade allt för honom haha :D

  • En fråga som kom upp var: är Justin fortfarande singel ? och Scooter svarade tveksamt på den frågan ? :O han satt och funderade lite sen sa han : justin är singel, men han dejtar just nu. Ibland om vi har varit och käkat kan Justin bara säga men kan ni släppa av mig här. För jag ska ju på den där dejten med den där tjejen jag fick nummret av.
     Dessutom så säger Scooter att ibland brukar Justin fråga honom om råd, och om hur det är att vara i ett RIKTIGT förhållande. För Justin vill verkligen ha ett seriöst förhållande. Han och Scooter har pratat om de . det spelar ingen roll vad det är för tjej. om hon är känd eller normal eller inte kan sjunga. Justin vill bara ha ett seriöst förhållande , och att hon vill åka med på hans tourer och så vidare.
    Justin är riktigt tjejgalen säger scooter.


ja de var de viktigaste i den interjuven. Jag blev mest chockad över tjej delarna. ATT JUSTIN DEJTAR JUST NU? :O. OMG! och varför svarade Scooter tveksamt på den frågan ? :s. Är justin på G med en tjej ? Nu får jag massa tankar i huvudet!


Postat av: :D:D:D

nästa år så ska dem till Europa. Dem ska till länder där dem aldrig varit och visa upp my world 2.0. För den äger verkligen.



OMG ÄR DET SANT !?!??!?!??!? :D:D:D:D

2010-06-25 @ 22:03:21
Postat av: :p

OMG dejtar justin så mkt, asså typ helt vanliga fans och sånt?! :o

2010-06-25 @ 22:11:39
Postat av: Anonym

ee det sant att han dejtar lr har ngn tjej p g ? men jag skulle inte bli f;rv[nad f;r han ee ju lixom k'nd tror inte ngn snygg kille som han ee singel

2010-06-27 @ 00:18:09

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: