Category: | 2010-06-28 | 19:30:06

svar på MASSA FRÅGOR

underabart! när jag loggade in idag så såg jag hur mycket kommentarer som helst. Gud vad glad jag blev. NU är det bara att svara på alla, så gott som ja kan!
Och för att det inte varit bloggning idag ,är för att det har varit JÄTTE FINT väder i stockholm. Och då ville jag vara ute i solen och sola och bada!. Så det har jag gjort. Och Sofia hennes data funkar inte , så hon kan ej blogga!. Där fick ni svaret. Men nu kommer det komma fullt med inlägg ;)


SVAR: Vi vet faktiskt inte. Men det ser lite ut som han :)


SVAR: Vi har fått några såna hära kommentarer nu. Och vi blir verkligen jätte glada. Och lägger upp allt vi hittar. Man vet liksom inte riktigt vad man ska svara på en sån här kommentar. Man blir så glad! :). man blir speciellt så glad för att det är någon eller några som uppskattar det man skriver och kämpar med att leta på internet efter information om justin. Aa, ni är helt underbara som läser den här bloggen och håller er kvar! Vi är jätte tacksamma verkligen som har er. Som läser våran blogg. DET ÄR NI SOM FÅR OSS ATT FORTSÄTTA BLOGGA! annars skulle vi slutat blogga för länge sen.

Du ska aldrig ge upp dina drömmar. En dag kanske din kompis säger aa pappa skjutsar oss till stockholm för att vi ska kunna se justin. vill du med? såna saker kan hända! sluta aldrig tänka på dina drömmar. att dem liksom inte kommer att gå i uppfyllelse. dem kan faktiskt det!

Ni är underbara som läser den här bloggen! tack så jätte mycket! <33



SVAR PÅ FÖRSTA FRÅGAN:  Ja, förlåt som sagt. Men det har varit så fint väder här  i Stockholm. Så vi har utnyttjat solen. För det här kanske är enda gången den kommer komma fram den här veckan. Och då när det är så fint väder ute då vill vi inte sitta inne. Så aa, där har ni svaret. Men det kommer allti mycket bloggning på kvällen! ;)

SVAR PÅ ANDRA FRÅGAN: Ja, vi vet exakt vilka bilder du menar. Vi lägger upp ett helt inlägg till dig med dem bilderna ;) man smälter ju sönder här hemma när man ser dem haha :D

SVAR PÅ TREDJE FRÅGAN: Ja , det där har vi också sätt. Men det verkar vara biljetter till ROGER WATERS. Så inte till Justin.
Men han ska ha en my world tour nästa år. och nästa år är ju 2011. och då ska han komma till sverige. för det sa scooter braun att dem ska till länder där dem inte varit. och det sa han i interjuven med Perez HIlton som var för tre dagar sen typ.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: