Category: | 2010-06-24 | 12:43:58

såhär var konserten igår

INNAN NI LÄSER DET HÄR OM JUSTINS KONSERT IGÅR. DÅ VILL JAG ATT NI SKA VETA. ATT JAG HAR BRÅTTOM NU, SÅ JAG HAR ÖVERSATT ALLT PÅ GOOGLE TRANSLATE, OCH DEM ÖVERSÄTTER INTE KORREKT SVENSKA. SÅ IBLAND ÄR DET NÅGRA KONSTIGA ORD ELLER SÅ STÅR DET KONSTIGT. MEN JAG HAR HUNNIT RÄTTA LITE GRANN. MEN SÅ ATT NI ÄR BERÄDDA PÅ DET. OCH INTE SKRIVER NÅGON TRÅKIG KOMMENTAR OM DE. OKEJ ?



Han vet verkligen hur man gör en entré: Justin Bieber anlände på scenen av stigande upp i en stor sfärisk stål bur, insvept i torr-is rök och badade i ljus när han började  sin "My World"-turné, onsdag kväll på XL Center i
Hartford.

Det var den första i en serie av flashiga visuella glasögon som höll ett fullsatt av tonåringar (och i mindre utsträckning föräldrar) skrek på full volym under hela 16-åriga kanadensiska singer's 75-minuters uppsättning söta poplåtar, ofta med en R & B smak.

Det fanns strålar av ånga, olika dräkter och två mer contraptions. Båda vågade sig ut över mängden med Bieber sång inifrån dem: Han sjöng och spelade "Never Let You Go" och "Favorite Girl" när han satt inuti ett hjärta, och när han sjöng "Up" satt han i något som var format som ett ägg.

Bieber och hans backup dansare gled genom väl koreograferade danssteg som ibland kallas för tankarna till rör av Michael Jackson, och sångaren strövade scenen när han inte var en del av rutiner.

På "Somebody to Love",var Bieber, klädd i svart som om redo att göra ett Bankrån, fastspände han sig i en sele för att skala en bakgrund prydd med en tecknad film stadens silhuett, som han märkt, graffiti-stil, med sina initialer svart sprayfärg.

Föreställningen innehöll musik också, men som ibland verkade underordnad som Bieber vadderade ut sin uppsättning med video mellanspel (även med hög profil stickproppar för video-spel tillverkaren sponsring sin resa), ett medley av låtar från hans backup sångare, Legacy, och ett medley för hans dansare att visa upp sina rörelser. Den senare slutade med Bieber ta en sväng på trummor under en kör av Aerosmiths "Walk This Way".

Han sjöng tunefully och med känsla för de långsammare numren, även om hans röst ibland lät raspigare, som om han led av allergier. Eller puberteten. Hursomhelst, han sjöng ofta tillsammans med inspelade låtar, vilket resulterade i en öppning i natt glitch när de såg att hoppa på "Runaway Love."

En av de som öppnade konserten var, Jessica Jarrell, som sjöng en duett med Bieber "overbord" och förband med Sean Kingston sjöng Bieber "Eenie Meenie." Bieber slutade sina regelbundna ställa en låt senare med "Down to Earth", innan de återvänder till ett encore som började med en a cappella-version av Chris Browns "With You" och slutade med Bieber största hit, "Baby".


så hela showen slutade med Baby låten. Och det låter som om konserten var J*VLIGT BRA! asså jag vill vara där!!! den verkar vara så sjukt bra konserten. Jag typ ryser bara av att läsa det haha :D

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: