Category: | 2010-06-26 | 22:15:17

den här kommentaren gjorde våran kväll


SVAR: asså det där betyder jätte mycket för oss! Tack så jätte mycket. Det stödjer verkligen oss. Och du skriver att du förstår oss. Du lever dig liksom in i våran situation. Vi blir jätteglada! NI är underbara som håller er kvar på bloggen och läser. Vi är jätte verkligen jätte glada för att ni läser våran blogg och håller er kvar! Lika mycket som ni älskar våran blogg, älskar vi er!
När vi läste den här kommentaren sken båda våra ansikten upp, vi blev hur glada som helst, och vill som sagt bara blogga ännu mera :') Alla ni är guldvärda!

svar på din fråga: JO,
han kommer komma. Han KANSKE kommer i höst. Men det tror vi inte. För det är så himla mycket konserter han har. Han har ganska mycket nu till december. Men man kan ju hoppas att han kommer komma i Höst. Men om han inte kommer i Höst. Då kommer han komma nästa år. För nästa år ska han göra en värdlsturné. Och det är säkert för i en interjuv  som Perez Hilton hade nyss med Scooter Braun så sa Scooter att vi ska till dem länderna vi aldrig varit i. Och dem har inte varit i Sverige och eftersom det är en världsturné så KOMMER DEM NOG KOMMA HIT :D, fast nästa år :(

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: