Category: | 2010-07-26 | 15:57:10

Khoda

Igår så hade Justin konsert och sjöng en låt till en tjej som heter Khoda och hon har hjärtproblem. här är hela historien och  videosar på det också ;)

Khoda heter Khoda Oliveira. Hon är 11 år nu, men när hon var 10 och skulle göra sin andra hjärtoperation som var väldigt riskfylld så frågade hennes syster, Dallas, henne vad hennes högsta önskan var. Hon svarade då att få träffa Justin Bieber. Dallas ville uppfylla hennes önskan och startade ett twitterkonto, JustinMeetKhoda. 2 veckor senare hade hon fått ett mejl ifrån Scooter Braun, Justin's manager, där det stod att hon skulle skicka sitt nummer så att han kunde ringa. Dallas gjorde det och 7 minuter senare ringde Scooter. Och en och en halv timme senare så fick Khoda träffa Justin. Justin sa då att hon skulle få en överraskning, och den har hon fått nu! Han pratade om henne på sin konsert igår, och dedikerade "Never Say Never" till henne! . 


här pratar Justin om Khoda :





den här videon måste ni se, den förklara ganska mycket. och om jag ska säga vad jag tyckte om den . Så var den sjukt bra. Jag sitter här och gråter nu haha :')



såhär twittrade Justin :



ALLT TAGET FRÅN JBMUSIC!

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: