Category: | 2010-12-15 | 16:57:18

mtv- justin nominerad till årets man



Justin
Bieber är MTV News "#3 Man of the Year
Under 2010 så har justin fått massa utmärkelse och orskaker för världomspännande tumult och han har blivit 16.

Justin Bieber har verkligen synts under 2010. Hans utsålda konserter, filmade en film, släppt två album och fått flickornas hjärta att stanna - allt inom loppet av 12 månader. Inte bara är han utan tvekan den största popstjärnan i världen, han är även polare med några av hiphopens största namn (fråga bara Drake, Ludacris och Kanye West om du inte tror oss), och han har "flörtat" lite med några av de vackraste flickor i världen, tack vare vänskap med damerna som Kim Kardashian, Taylor Swift och Selena Gomez.

Detta är verkligen Justin Biebers värld, och vi alla vill bo i den. För en kille som kom från en liten stad i Kanada, kan Biebers blixtsnabba upphov till berömmelse från Internet sensation med ärliga avsikter musikaliska superstar gått snabbt, men låt oss inse det: Bieber är den verkliga.

010 Fokus på: Justin Bieber startade 2010 med sin smash singeln "Baby." Han visade också sin välgörande sida som förekommer på Bet's "SOS: Hjälp för Haiti" galan och utlåning av sin röst till "We Are the World" remix. Han var också presentatör på Grammygalan tillsammans med Ke$ha.

Bieber gjorede sedan en bowling med Drake och Ludacris i hans musikvideo "Baby" och skulle senare musikvideons huvudtjej, Jasmine Villegas. I februari orsakade Justin hysteri i Paris under en resa till Europa och i mars, blev han 16, samarbetat med Sean Kingston på spåret "Eeenie Meenie" och Aziz Ansari håna honom i en Funny or Die klipp han tyckte var "lustiga". Han släppte också sitt andra album, My World 2,0, som han lovade skulle vara "mycket roligt."

Bieber blev föremål för hans egen "Dagbok" särskilt i slutet av mars släppte sin video till "Never Let You Go" och gjorde ett framträdande på Teen Choice Awards. Han sparkade av april genom att ta över Funny or Die, där han skämtade, "Jag är en stjärna. Jag gör vad stjärnorna gör. Jag rider på båtar. Jag autograf damen klumpar."



Samma månad Bieber visade åter sin roliga sida på "Saturday Night Live", där han var den natten musikaliska gäst. Han satte sig med MTV News och tackade sina fans för att göra honom till en konstant Twitter trend.

Han skakade upp Nya Zeeland och Australien, vilket orsakade ytterligare fläkt hysteri, och i maj,  hans fans hotade Kim Kardashian bara för att ta en Twitpic med honom! I juni ansluten han upp med Jaden Smith för "Karate Kid" låt "Never Say Never". Han var nominerad till Teen Choice Awards och hängde ut med sin mentor Usher i "Somebody to Love" video. Samma månad var Bieber en stor vinnare på Much Music Awards och sparkade av sig första gången någonsin innertaket turné.

Den andra halvan av 2010 var lika upptagen för stjärnan. I juli kämpade han och Lady Gaga ut för YouTube överhöghet och meddelade att han skulle vara på "CSI" och släppa en bok. (Han följde igenom på alla dessa löften vid årets slut.) I slutet av augusti, Kanye West's remix av "Runaway love" drabbat världen, och det meddelades att Bieber skulle utföra på VMAs. Han filmade också konserten delar av hans 3-D film på Madison Square Garden.

JB hit scenen på VMAs i september och tog hem sin första någonsin Moonman. På mässan, delade han med MTV News att "kvinnor är problem." Han gjorde sin cameo på "CSI" och hade premiär för hans video "U Smile" och sedan i oktober, avslöjade han namnet på sin 3D-film - "Never Say Never" - samt den första trailern för filmen.

I november släppte han sin bok och sin My Worlds akustiskt album och tog hem ett par American Music Awards. Och det leder oss till december, då han satte sig med Barbara Walters gjorde Googles Zeitgeist lista och åt frukost med Selena Gomez.

Om att göra allt detta i 12 månader är inte skäl nog att göra Justin Bieber till vår #3 Man of the Year.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: