Category: | 2010-12-18 | 11:55:14

Många får berömmelse, inklusive Bieber, tack vare YouTube



Om inte för You Tube, Justin Bieber kan vara tillbaka i Ontario, trotsat annan hårda kanadensiska vintern, istället för slingrande väg mot vår betydligt mer gästvänliga nejder.

Bieber är en tonåring pop sensation vars överklagande sträcker sig bortom tonåren, om Barbara Walters namnge honom en av sina 10 mest fascinerande människor av 2010 är en indikation.

Han upptäcktes tack vare de videor av honom sjunga R & B träffar som hans mor ut på You Tube. Tack, mamma.

Med Bieber inställt för i Tampa på söndag kväll, tar fredag Extra en titt på några andra kändisar av yngre årgång vars berömmelse berodde på att numera finns överallt video webbplats.

Arnel Pineda: Jag kan inte tro att det är inte Perry! Journey gitarristen Neal Schon spårat Pineda efter att ha sett videor av sångaren utför låtar med ett coverband som heter The Zoo. Pineda är nu frontfigur i bandet han en gång täckt.

OK Go: För att vara rättvis, var Chicago kvartett inte upptäcktes på You Tube. Men löpbandet koreografin i deras "here it goes again" video fångade ögon mainstream, enormt upplyftande gruppens profil.

"Chocolate Rain": Värre än svordomar, värre än att ringa namn. Tay Zonday s olycksbådande ström av texter och särskiljande manér, inklusive rör sig bort från mikrofonen för att andas in, har varit refererade och parodierade om "South Park", "Family Guy" och oräkneliga videos svar.

Greyson Risk: Risk, 13, gör Bieber ser gamla och långsamma. Den kanadensiska's videos var online i ett år innan de upptäcktes av en industri vet. Oklahoman Risk resultat av Lady Gagas "Paparazzi" var postat i april och han har redan vunnit en skivkontrakt. Hans enda "Waiting utanför linjerna" är ute och han öppnar för Miranda Cosgrove på Tampa Theatre i februari.

Pomplamoose: Jack Conte och Nataly Dawn började göra "VideoSongs", deras beskrivning, 2008. De är för närvarande huvudrollen i en serie av Hyundai-reklam utför julsånger.

Julia Nunes: ukulele-gynnar singer-songwriter är en favorit av Ben Folds, och bara insvept en turné med Ben Kweller. Hon släppte tre album, varav det senaste, 2009's "Jag tror du vet," producerades av Pomplamoose.

Alexis Jordan: Sångaren endast det till semifinalen i "America's Got Talent", men hennes You Tube videor uppmärksammats av Jay-Z och landade henne ett skivkontrakt.

The Gregory Brothers: Faktiskt en kvartett inklusive en Gregory hustru / syster-in-law, är gregorys mest känd för sin Auto-Tune the News videor, som manipulerar nyhetssändningar till musik. Medan de flesta av sina undersåtar är rikskända, kanske deras mest kända, Antoine Dodson, var det inte.

Antoine Dodson: Dodson gick på kameran under en nyhetsrapport om försök till våldtäkt av sin syster. Den gregorys arbetade sin magi och Dodson blev osannolika videon stjärnor. Den endast hämtning-spår in på Billboard Hot 100 och Dodson har tjänat tillräckligt med pengar för att flytta med sin familj ur huset projekt där inbrott ägt rum.
Postat av: emmafazic

JUSITN BIEBER DATUMET TILL SVERIGE HAR KOMMIT UT PÅ HANS HEMSIDA!!!!

2010-12-18 @ 17:30:59
URL: http://twitter.com/emmafazic

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: